hos oss blir bastudrömmen 

till verklighet!

 

Bastu

Vi har det som krävs för den bästa bastu upplevelsen. 

Basturum

Ett basturum är designat för att du ska kunna slappna av och njuta av värmen även om du inte har möjlighet att bygga en "riktig" bastu. De finns i många olika storlekar och utföranden och är relativt enkla att installera i ditt rum. 

Bastuaggregat

Aggregatet är väl ändå hjärtat i en bastu. För vare sig du väljer ett eldrivet eller vedeldat så är det ju aggregatet som ger den där härligt sköna värmen som omfamnar dig och får dig att känna dig avslappnad och välmående! 

Infrabastu

Infraröd bastu har en värme som ger både en känsla av total avslappning och uppfriskning. Denna värme är samma värme som solen bjuder på och har en liknande inverkan som motion. Den ökar och stimulerar blodcirkulationen, får muskler att slappna av, förbränner kalorier, avlägsnar och lindrar stress samt ger både fysisk och psykisk avslappning. Värmen baseras på värmeelement som producerar långvågig, torr värme och påverkar djupt in vävnaden. 

Ångbastu

Ångbastu badas med mycket hög fuktighet. Genom att hålla en hög luftfuktighet kan man bada i lägre temperaturer med bibehållen skönt upplevd värme.

Uppvärmningen sker med en ånggenerator och den höga fuktigheten gör att rummet måste byggas som ett våtrum, ett så kallat ångrum. 


Bastuhus

En utomhusbastu placeras där det finns rum och plats, viket inte alltid finns inomhus. Bastuhusen finns i många olika storlekar och utföranden, det finns något för alla smaker. 

Bastu tillbehör

Det finns mängder av tillbehör att köpa till din bastu! Allt för att du ska kunna göra det till ett rum att verkligen slappna av och njuta i.

bastuinteriör

Bastulavar, panel, belysning mm. Vare sig man gillar sparsmakad enkel inredning eller om man vill göra bastun till det rum med mest wowfaktor i hela huset, så kan man via bastuinteriören sätta sin egen prägel på bastun.